1. Aimi Hamizah – January 15, 2019

    Qhal is a super supportive and friendly coach. We’re always greeted with lots of smile and encouraging words. Takpernah lekang “Good job guys!” everytime kitorang settle satu2 task yang dia bagi. Workouts are of different types which made us enjoy every single session. You will also feel that you can do more than you’ve always believe you can when you’re with Qhal! Seriously best, takkisah lah korang nak kurangkan berat badan or n join untuk lebih fit, you’ll realise that at the end of the day you’ll achieve even more than that. Choose Qhal and you’ll agree with me folks!

Abam Kacak  January 9, 2019

Coach Qhal is TRUSTED!! Bukan sembarang Coach utk kurus, tapi juga utk fitness. Mana nak dpt Coach JK1M yg main ragbi utk Malaysia.

Siapa tak ambik Coach Qhal mmg roogi.

Jom main touch rugby, Coach

Norni Mohd Noor  January 15, 2019

Qhal is young & energetic. It was so easy to get along with him & to be under his team. He’s got the plan and you just follow. I lost 9kg during JK1M10 when he was my coach. Qhal will definitely give you a great coaching.

Moon  January 9, 2019

Coach Qhal is super friendly. If u want a coach who can guide you to lose weight without stress and actually having fun, pick Qhal as your coach!

Yati  January 9, 2019

Qhal mmg coach yg friendly. Byk share tips utk kurus dari segi pemakanan dan exercise. Anyone who wants to lose weight while having fun, and without stress, pilihlah Qhal sebagai coach anda!

Amirul  January 9, 2019

Coach Qhal terbaik!!! Sporting giler masa JK session. Yg best berat pun turun 😊.

Haz  January 9, 2019

We first joined JK1M in the 4th season under Qhal, and he has been a great coach for both me and my husband ever since. He gave great support to the team, and guided us with his extensive knowledge of diet and fitness. He encouraged us to push our limits yet not to the point of injury. Anyone looking to get fit in a healthy way should definitely sign up with Qhal.

Leen  January 21, 2019

coach yg sgt memahami tahap kemampuan kita. Sy turun almost 10kg bersama coach qhal. Qhal juga Sering memberi nasihat & tunjuk ajar tanpa putus asa.. personal wssp utk memastikan sy sentiasa mengikuti dietnya… 😬
Memilih Coach Qhal adalah yg terbaik!!! 🤗

Putri Nadeeya  January 21, 2019

Qhal is the best! You akan rasa sangat comfortable dengan dia, and dia explain pun in layman words so easy to understand and follow. Saya lost a total 10kg dengan dia. Still a long way to go, but saya memang yakin dengan kebolehan dia. Saya dari jenis malas nak exercise, sekarang rajin pegi hiking and masuk run. Thanks Qhal!

Fizah  January 29, 2019

Coach Qhal adalah seorg coach yg sgt supportive & faham akan keupayaan setiap individu..dia murah dgn senyuman, senang utk berkomunikasi pendpt serta pandangan dgn beliau antara faktor peserta jk1m akan repeat kembali kpd beliau..Sy join jk1m since 2015 s(season 5)hgga 2018 (season 11)with coach Qhal..berdasarkan pd pengalamn peribadi coach Qhal is really helping people to achieve their personal goal & ambition to be healty in life style..sgt pakar dlm pemakanan & corak exercise yg sesuai utk setiap body type..& skrg beliau ingin membantu warga melaka utk sama2 berjaya dlm mewujudkan budaya hidup yg lebih sihat..jangan lpskan peluang keemasan ini..very recomended gaiss

hasri  January 21, 2019

coach qhal memang best dan terbaik. banyak membantu dan memberi tip untuk menurunkan berat badan. cara coach qhal memang kena dengan apa yang kita perlukan. bertambah stamina dan semakin cergas. step by step yang diajar dapat membantu kita untuk lebih focus bukan sahaja dari turun berat badan tapi kawalan terhadap pemakanan dan diet yang betul dapat memberi kebaikan dan kesihatan kita pada masa datang.