Jumlah penurunan ukuran pinggang "inch " yang paling tinggi akan dikira sebagai pemenang.

Jom sertai kami dalam ' 30day Raya Challenge 2019'

 

 

Daftar dan cabar diri untuk fit sepanjang Ramadhan.

Bersama-sama jurulatih berpengelaman.
Free gym membership selama sebulan.
Peluang mengubah menjadi sihat dan cantik.
Mengetahui jenis-jenis juadah yang sesuai.
Senam ringkas sebelum berbuka.
Lebih banyak ilmu, tips dan rahsia bakal dikongsi bersama.

Ayuh daftar : 
https://forms.gle/UJLRYrUREqVQ457r6
(30 hari menjadi yang terbaik dalam hidup anda) 

 

Apa itu Raya CHALLENGE?
Cabaran Transform dalam 30 hari ialah Cabaran untuk anda berpeluang menurunkan size  badan.Cabaran ini akan membantu anda mengubah struktur bentuk tubuh badan yang anda inginkan. Ia juga adalah satu pertandingan dimana ganjaran / hadiah akan diberi kepada pemenang yang paling tinggi jumlah penurunan ukur lilit pinggang selepas 30 hari mengikuti aktiviti bersama instructor kami.

Bila? Bermula pada 1 May - 30hb May setiap hari Selasa dan Khamis mengikut jadual yang diberi .

Macam mana cabaran dijalankan? - Latihan akan dijalankan disetiap kawasan yang telah ditetapkan, mengikuti aktiviti sepanjang 30 hari bersama instructor / area yang anda pilih. Berkonsepkan Group Training / Workout.

 

Siapa yang boleh JOIN? Terbuka kepada lelaki dan wanita diseluruh Malaysia. Kanak2 yang didaftakan berusia bawah dari 16 tahun perlu ditemani oleh penjaga.

 

Apa yang menarik? Anda akan dipimpin oleh instructor kami untuk melakukan aktiviti kecergasan, motivation, basic diet , training program, sports aktiviti dan lain-lain bersama teman-teman yang memiliki arah tujuan yang sama seperti anda yang ingin mengecilkan perut / menurunkan size ukuran pinggang. Yang pastinya apabila anda bersenam bersama rakan anada pastinya akan lebih Fun!

 

Yuran pendaftaran? -

RM199 sahaja